Friends :)

♥ tHeir weDDIngs ♥


eNtry kali ni, adalah story tentang KAWAN2 ku yg sudah pun melangkah ke
~GERBANG PERKAHWINAN~
dalam erti kata lain, kire nak pUbliShkan WEDDING dorg dalam blOg nie..
(hehe)
Alhamdulillah, dah sampai SERU korang utk bergelar seorang ISteri oR suAmi ye!!
tak lama lagi dapat la gelaran "Mummy" and " daddy" lak...XD
(eh, ade yg dah dapat pOn gelaran tue..haha..)
tup..tup...wah!..dah dapat baby la...tahniah2!!!..
jOm kite zOOOmmm wEdding2 dOrg nie..
"mari kite lihat sape yg kene"
PeRTAMA :

haaa....cOngrats buat my old skul frenz, Suhaila & Saifuddin...wee~~..their wedding sgt meriah, ramai org datang, pelamin yang cantik...=)..suhaila, kwn lama sy dlu, time ktorg skul agama n menengah sama2, rapat gak ktorg dulu..sentiasa bersama, bergOssip..syhhh...n fOr ur info, hubby d ni, seniOr ktOrang kat skul dlu...hehe..tak sngka, percintaan dOrg berakhir ke jinjang pelaMin...alhamdulillah..saje je pilih pic ni, looks nice n rOmantic..dgn teknik pencahayaan yg suram...chewah!...lagi2...oh, ye, nak cite lagi pasal su ni dah pun selamat bergelar seorang IBU!....thniah2~~..jadi aunty dah sy nih..meh, kite intai anak dOrg yg sgt2 cOmel nie...;)..n lagi satu, gud news la...su ni tgh pregnant lagi....anak kedua lak...hOho..erm, rezeki kan..., tak gitu, su?....hehe
amboi, cOmelnya...bergaya eh dgn ibu,,,meh, nk kiss ckit...muaahhh...

p/s : okey, su,,,nadia doakan moga su n suami berbahagia hingga ke akhir hayat bersama2 dgn si cute mute nie...n anak yg bakal dilahirkan nanti...amin...=)..i.m happy for u, dear....

KeDUA :

wedding yang paling latest la...kalau tak silap, last week berlangsungnya majlis gilang gemilang ni...tahniah diucapkan buat nOOr Asyikin & Iskandar..hikhik...wedding ikin ni pun meriah sgt2, smpai ade seorang budak laki nyanyi lagu,peh, sedap tol suara dia..sekali pndg cam juara bintang kecil...hehe..apepun, mmg best la ur wedding,ikin!...thniah again ye..moga berkekalan hingga ke akhir hayat..Amin..n cepat2 dpt baby okeys?...XD...
haaa....ni pic lain dorg...tpi time ni sy tkde pOn..kwn yg attend time ni...

KeTiGa:

 
 anisa n her family!!!...ya ALLAH, lama giler tak jumpa dia nih...huhu..sedey..tgk2, bila jumpa semula kat fs, fb..dh ade 2 org anak yg cOmel2 seperti dlm pic nie...;)...pic wedding dorg?..ade, tpi kat fs la...jadi okey je la, upload pic "happy family" ni kan?....weee~~...anisa ni pun kwn skul dlu, time hingusan2 lagi...haha...suara d sgt sedap!!..selalu jadi solo nasyid, berzanzi..;)...skrg, dah pon bergelar isteri n hot mummy kpd 2 anak dia..setahu sy, suami d ni, cikgu...dorg bertemu time kat skul...anisa student,n suami d cikgu...betul kn, nisa?..hehe..so Sweeeeeeeeet....wateverpun,nadia doakan yg terbaik utk nisa n family....muahhh!!

keEmpat :


mad farhanizam n his wife wedding!....hehe...tahniah, mad...khwin dah pun....semOga berbahagia sampai akhir hayat..mad ni dulu kwan sekelas time skul menengah dlu....f4 n f5.....tu yg kat keliling dia tu, mmber sy..hey, bila lak turn kOrng nk kahwin ni....hahaha..XD
keLIma:
haa...ni yang last la,,,ramai lagi, tapi tak jupe cari pic wedding dOrg la...hehe...okeys, back to tis pic...dia ni kwn sy time sy g kursus ketua pengawas peringkat negeri jOhor dlu..jumpa jap je pun, 5 days, pastu lost contact..then, jumpa balik !!...hahaha...skrg d jadi cikgu kat sarawak...dgn isteri d..;)..wedding d tak dpt g hari tu, sbb dat time, my cousin pun khwin juga....sorry sgt2 ye...eh, lupa lak nk sebut sape ni...AizuDDin n isteri...(tak thu nm ur wife la...hehe)..okey, Mg berbahagia hingga ke akhir hayat..;)..peace No war,,,wee~~~....

pasal wedding2 kre 5 je la ye...yg lain rmi lagi, tk jupe cari mane la pic wedding dorg..hehe.
kre yg ade ni...TOP 5 punya WEDDING la...
alang2 dah bercerita, nak tambah utk geng2 yg telah pun BERTUNANG.n menunggu saat bahagia mereka tiba.....;)
jgn lupa jemput kOrg punya wedding ye!!!..

Asnina n tunangya

Mira n tunangnya
(bulan 5 ni wedding dOrang....amin...)

2 cukup je kot...sbb ade yg tkde pic la...hehe
tpi comin' soon mmg ade lgi kwn yg nk bertunang..wah!!!
bgusnya~~~
suke...suke...suke...
entry ni sekadar mahu mengucapkan tahniah kpd kwan2ku
yg selamat melangsungkan perkahwinan, pertunangan....n ade yg bakal n sudahpun bergelar ibu or ayah..
"CONGRATS AGAIN, GUYS"

that's all from me
lot's of lOVE
take care
daaaa

No comments:

MY SAVINGS (: