Friends :)

♥ Happy Birthday MOM - 25th March 2010 ♥






"Selamat Hari lahir, mak", yang ke-47 tahun...itu kata2 yang ku ucapkan buat "my bElOved mOm" - Sa'adiah Bte Ahmad..ku cium pipi n dahinya to show dat I lOve her very2 muchie...;D...suddenly, my Mom menitiskan air mata...bukan air mata gembira but air mata kesedihan...jauh di sudut hati, ku tahu the reasOnnya..my mOm really2 missed "my abah" a lot!!!.ini adalah kali pertama hari lahir my mOm without "my abah" di sisi...what can I do, what can I say...ALLAH lebih sayangkan "my abah"...Allah bawa "my abah" pergi jauh dari sisi kami last year...kami REDHA dgn ketentuanNYA...walaupun terasa sgt2 kehilangan, tapi hakikatnya, "ALLAH sudah pun pinjamkan segala macam nikmat pada kami, terutamanya seorang abah/suami yang sgt bertanggungjawab,penyayang,sgt sygkan family, jadi bila sampai masa di mana ALLAH inginkan kembali apa yang telah dipinjamkan olehNYA,kami harus redha melepaskan abah pergi....~Al-FATIHAH buat abah : Mohd Halim B Abdullah " - dOa kami tidak putus2 utkmu abah..semoga roh abah dicucuri rahmat n ditempatkan dalam golongan orang2 beriman...amin...

Tepat jam 1O pg, I'd called my mOm asking whether she is ok or nOt, alhamdulillah, my mOm dah ok..=)...adikku, mOhd hafiz pun dah called n wished bday...n my lil sis, Nur Asyikin...siap nyanyi2 lagu bday utk my mOm...sO sweet adik2 ku...;D..erm, balik je keje, singgah KFC, bought sumthing in there, n we had our dinner tOgether,,,,kek?..hOho, my mOm tak suka kek la...kalau beli pOn, msti anak2 dia yang makan n abiskan...hehe....hadiah pe ye yang ku beli utk my mOm...jeng2~~..."♥ kain sutera made in BRUNEI ♥"wah!...beli guna my salary tue...hasil penat lelah bekerja...eh, silap...berpraktikal...hehe..(mmg keje pun, dh macam staff kat situ je..) sO, belikan la something for my mOm...♥♥♥♥..lagi satu, this cOming saturday, kami akan kuar makan sama2...tak decide lagi tempat mane nak pg..nanti nak g survey2~~pg amik adik kat campus d dulu, then baru g makan...(jgn risau, ikin...kaklOng n aPis belanja tis time...)..=).....

for u mOm..
thanks for bringing me up
without YOU,mom....I'm nObody 


introduced u, this is my "BELOVED MOM"
Sa'adiah Bte Ahmad


muaahhhhh....cayang my mOm,,,,

♥♥♥ mOm ♥♥♥

"u meant everything to me"
 *** Lots of lOve...frOm ur daughter, "kaklOng"   ***





No comments:

MY SAVINGS (: