Friends :)

+++ KAMI +++

 ~ Salam to all Of you +  An-yong-ha-se-yo ~

++++ KAMI ++++ 
merupakan anak perempuan kpd pasangan
 "Sa'adiah Ahmad + Mohd Halim Abdullah" 
~Al-fatihah utk abah~

++ HERE WE ARE ++
  


                                                        



 ~ "Nurul Nadia" & " Nur Asyikin" ~
nie pic KAMI yg paling latest, all these phOto was taken yesterday mOrning b4 we went out to sOmewhere fOr "shOpping (2x) time.....XD...cara pemakaian KAMI yg hampir sama...cOmpleted with black (my lil sis) and white (me) scarf ...Da true is, KAMI sgt suka berGambar, tak kira di mana sahaja KAMI berada, mesti ade phOto yang akan di "snap"......weee~~...but, mOst people out there saying that "muka kOrang tak sama la, kdg2, tak nampak cm siblings pun"......whoA....haha...KAMI dah biasa dgn ayat tue....kalau tak pOn, dorg kan ckp, "nadia, ur lil sis lagi cuter than u la.."....haha...(ade lak i kisah kan)..sbb it was a fact looorr...=).
bOth of us like music very2 much....asal best didengar la....but now, we're tOo addicted into kOrean music..(grOup comes frOm korea).....plus, KAMI suka nyanyi...hanya utk "suka suki" je....bukan utk tOntonan org ramai laaa...dulu je, time kecik (skul) msuk nasyid...jadi sOlo...once again, my lil sis vOice is more pOwer n better than me.....ahaaaaa.....=P....Okeys, dat's all for this entry...dunnO nak stOry pe lagi.....
 next cOming entry, about my lil brO......

* if nak get to knOW my lil sis better, please do nOt hesitate to visit her myspace, she really been active in myspace!!!!......
 

An-nyong-hi ga-se-yo! ~
(gOod bye!)
 ~ Na-jung-e bwae-yo! ~
(c u later!)

      

No comments:

MY SAVINGS (: