Friends :)

Oh, Gitar!!!


gitar...gitar...dan gitar



uits...pic siapakah ini?..hoho..mesti tertanya2..terrorkah gurl ni men gitar tu?..ahaa..actually, gurl dlm pic ni, tak reti pun men gitar...setakat men lagu BDAY tu bole la layannnnn...(tu pun men satu tali je..XD)..sy sendiri pun kurang pasti n malas nak amik tahu tntg ble start nak layan hobi nie..tapi yg plg penting, mmg dari dulu , kini n selamanya lagi sy dah suka giler layan lagu akustik...mmg termantop la!..erm, cume sekarang ni je, terasa nak belajar men gitar nie...mula tu, cam tak yakin gak~~..yela, terpikir2 boleh ke  sy men?..tpi, lama2, why not tak try je dulu?..pastu, baru tahu hasilnya..tak gitu?..lepas tu, dapat la galakan, sokongan padu dari kawan2 yg sememangnya dah lama berkecimpung dalam dunia gitar nie..so,kire kene berguru dgn dorg la ni...hehe...insyaALLAh, next sem, learning process of da guitar bermula, YEAH!!...sbb SIFU ada kat UPM skrg...so, i've to come back to my campus first...^_+...n 4 ur information, gitar in this pic ni, ak yg punya sih~~..bru sahaja dibeli..about 3 weeks ago kot..haha...gitar bese2 je..."SAKURA"...price pun not bad la...okeys la...ni pun tgh practical time, so, dun have much time to learn n practice~~just starting to learn basic chords...tu pun merangkak2 lagi...haha~~...if tak silap, bru ingat 4 chords je...LOL...XD..tkpela, asal ade usaha n kesungguhan di situ..haha..chewah...ye ye je..hOho...erm. okey la, bosan2,  n post la pasal gitar nie~~..pray for me,ok?..XD...

kamsahamnida!! 
see ya
"the guitar of mine"

2 comments:

chenurulhusna said...

hahha...xckp pon pompuan tu terer~!!lalalalal:P

N.N.M.H said...

haha~~
diri sendiri yang cakp ni..
haha~~
dik, thu tak pe hukum main alat2 musik ni?
kalau thu, please share dgn akk ye...;P

MY SAVINGS (: