Friends :)

"pesanan mereka"

haish...a lot of people around me always keep reminding me about this:
"cepat2 cari nadia, b4 u grad ni, nanti after grad, susah u nak cari n jumpa"
pesanan di atas or buleh juga dianggap sbg amaran from 'em..
sentiasa tergiang2 di dalam benak mindaku...
btul ke apa yang dorg ckp tu?
sumtimes, aku always plays teka-teki dgn hatiku sendiri
aku yang tanya, pastu aku juga yg jawab!.haha
*ish2, awat la nk kalut sgt pasal bnda2 ni nadia
wat relax sudah...
nanti2 ade je la ur mr rite tu appear.. *
(ahaaaa...tu la hatiku selalu jwab)
bila aku tnya balik nape ckp cmtu
then, dorg answered : "bukan pe nadia, pas grad, u susah nak jumpa org2 yg single2 lagi ni, once u dah start working nti, lagi la,,most of them. dah berpunya..."
hmmmm...ade betul gak pe yg dorg ckp tu sebenarnya
kan?kan?kan?
tapi for me la, it's better my mr rite tu dtg time i really2 well prepared
sbb now, i'm so lazy nak think about this, n keep searching..
erm, biarlah,,jodoh pertemuan di TGN ALLAH..
doa byk2, mudah2n ketemu jua orgnya nanti
haaa~~kan settle tu...XD
sbb skrg pun, i'm not ready yet la nk ade any relationship ni..hOho
nak fokus study, diri, my family, FIRST laa..
yg len tu, penting gak, tpi bila sampai masa nanti..
kene la pikir gak kn...;)
okey2, stop2..
wateverpun, thx to all, sbb always, ingatkan aku pasal ni...
kOrg mmg da BoOm la(Terbaik)
~hehehe~
daaa...
-salam dihulur maaf dipinta-

p/s : kOrg pun, kalau dh jumpa tu, khabar2 la ke sini juga ye..jgn diam2 lak..., all the best guys!!!...=)




No comments:

MY SAVINGS (: