Friends :)

the WINNER is.........

Rancangan RAJA LAWAK astrO musim ke-4 telah pun berakhir sebentar tadi. kOrang tengok tak rancangan ni?..hOho..actually, sy tak mengikuti rancangan ni dari awl2 lagi..lately ni je, joined my family mengikuti rancangan nie..so, yg kenal pun, tOP 5 je la..hehe..XD..entry ni sebenarnya just nak share je, sape yg dinobatkan sebagai PEMENANG utk Raja Lawak Musim ke-4...yeah!!..(vote thru da heart je, tak vOte pun secara realiti thru d sms...hehe...=P...)..

tempat KETIGA jatuh kepada :
 
ALex.....from Sabah...

tempat KEDUA pula menjadi milik :


Idlan pOn pOn....XD

ni la masanya utk mempublishkan PEMENANG Raja Lawak Musim Ke-4 !!!

Kechik!!!...yeah...their trademark : kami asal dari kampung"..haha

hidup KECHIK!!!...hehe...ni la yg sy vOte dlm hati....chewah..hahaha...
dOrang kelakar btul
dgn loghat Sabah dorg...best~~
and tak Lupa juga pada juri2 yang sentiasa menghangatkan suasana ~

n yg paling penting sekali....
dengan wujudnya mereka berdua ni
maka bertambah2 MERIAH la raja lawak ni
tak kering gusi tgk aksi dorg nie
tgk muka pun nak ketawa..
pe tah lagi kalau dorg dh berbicara kan?..
sape lagi lau bukan PENGACARA FEMES utk Raja Lawak

ZIZAN & JOHAN
tgk2 mimik muka dorg berdua ni.....hakhak...
okeys, ni saja entry kali ni
diucapkan TAhniah kepada pemenang3~~
rezeki dapat bawa balik hadiah best tuuuuu,..
sehingga berjumpa lagi d lain post ye,,,,
daaa~~~










2 comments:

chenurulhusna said...

hihi..xminat raja lawak~tp thnx 4 da info..at least taw juga perkmbgn di mesia:Dhak~

N.N.M.H said...

hehe..
sekadar kongsi info..
akk pun tk ikut sgt..
last2 ni jer..
join fmly layannnn..XD

MY SAVINGS (: