Friends :)

++ entry tntg sy from mereka ++

dulu sebelum ada blog ni..ada beberapa kwn2 yang baik hati post entry utk sy..
so, mari kte tgk siapakah mereka...

erm, mula2 kenal dgn dia ni time joined rakan muda punya camp - 1st year..sbb dia lak org johor, lagi la senang nak kenal2..tak gitu?..ahaaa..sampai skrg kami stil berkawan baik..dulu ade probs, msti ktorg share punya la...haha...tpi mesti dia bebel sbb skrg dh tak share sgt dgn dia..sbb skrg sy dh jadi org yg suka berahsia...XD....ok, entry yg di post olehnya utk sy adalah special sempena my bday lasy year.....rase terharu plus ade luahan hati dia ke sy!....ahaaa..jom, kite baca sma ye....hehehe...





ahaaa, ni lagi sorg kwn yg ku kenali..sdg belajar di mansoura university,amik dental course..kalu nak tahu, dia ni merupakan adik kepada si hot yg juga merupakan kwn sy.adik n abg, dua2 belajar kat egypt sna..;)..so, dia ni byk tlg ajar sy ttg dunia blog...hehe..tk gtau dia pun bru berblogging ni, tup2 leh lak dia jumpa kan...adusss..malu2...dah la tk reti pape time tu..kantoi looo...ahaks...XD...ok, at lis, ade la gak post dia yg dia kate sesuai utk sy..jom kte layannnnn entry dia nie.......;)

 (1)

p/s : leh lak ajar tanak nasi..hehe..slh phm tu, akk nak resepi dari mansoura sna bukan klate...;) 


(2)

p/s : yg ni mmg fav fmly akk sejak turun-temurun...hoho..cuma len ckit je kalernya...;)

(3)


p/s : pasal cintan cintun ni....sy berserah pada yg Maha Esa,..')

(4)


ok,abis sudey post2 dari si dia nie. yg ade kaitan dgn sy....;)


kenal dgn rahika nie, kat fb....ahooo, cmne kte kenal ye...tk ingt!!!...hahaaa...ade la stu entry d wat utk sy...masa tu mmg tgh bosan tahap cipan la....chat dgn d....n pastu, d post entry tuk sy....terharu lagi.....yeeee...kdg2, d byk kenalkan lagu2 yg best dari u-tube..sbb tu pggl d miss u-tube or u-tube agent....hehehe..tnya je la pape lgu...mst d tahu punya.....kan rahika?...ok, jom kte zassssss entry d.....




*****************************************************
sekian,itulah saje entry "em utk sy...
sgt2 terharu n berterima kasih pd kamu2 semua...
thx sbb hadir dlm my life
chewaaa..ayat...tak buleh blah tol kan..
May ALLAH bless u all always...
muahhhh
take care!
*_*

3 comments:

chenurulhusna said...

hihihi..macam kakak tulis:Pmalu la rasa..masakan,cinta,award..:D:D::D:D

tQ kak!!:)

chenurulhusna said...

kak!lawa la header kat atas tu..sy suka...

p/s-kak buang la word verification nie...sengn skit nak drop komen:P

N.N.M.H said...

oh husna,
haha...tdi akk dok search from blog kamu..
rupenya smp 4 entry kamu ade kaitan ttg akk
hehehe~
terharu seh...(:

header lawa?owwwh...tenkiu dear...;)
word verification? kat mane tu..eheeee..

MY SAVINGS (: