Friends :)

heboh jom!!


weekend ni ada jom heboh bertempat di danga bay,jb..;)..ok, ats permintaan "mak" n kawan sepraktikal yang berasal dari klate, (katenya tak pnh g jom heboh ni..hihi..), baiklah, sy tunaikan hasrat kwn sy tu..ehee...so, bergerak ke sana jam 10am...smpai dlm 10.25am dgn pemanduan sgt berhemah...hehe...
aktiviti2 di sana ;

  1. cari parking!!!...perkara plg susah bila dtg jom heboh...rasa mcm nak naik helicopter je g situ....boleh ke eh?.....haha..;)).... - parking settle
  2. marathon....haha..kene jalan jauh ckit la dari tmpt park kete ke tapak jom heboh tu..rase cam athlete yg sedang wat latihan sbg persediaan sukan olympic akn dtg... ;P..- membakar lemak2 sedia ada  
  3. hijjaz..1st booth yg kami kunjung..(permata hijrah)..time tu mereka tgh perform.. - muhasabah diri
  4. tomok oh tomok....kat booth hotlink... tk berapa minat, tpi dh dpn mata, tgk la jap...perform live lagu sejarah mungkin berulang....best lagu tu... - berangan jap konon2 d sedang nyanyi utk sy..eceheee...;p
  5. pembaca berita..sy jumpa yassir mansor n azwaliza...kat booth buletin utama..wah!, dh la suka tgk yassir mansor bc berita nih....ade lak dpn mata...smart tag btul..ehehe - gediks sekejap...weee~
  6.  slot akasia, lestari.., kat sini jenguk2 je..ade ady putra n intan ladyana, tam..ade lgi sorg, sape eh..ingt muka, tpi tk thu nama.... - intan ladyana yg sgt comel...;)
  7. shopping sakan!.. mcm2 ade...semua rm1o..utk makanan je la..like munchy, dutch lady, mamee, mister potato...lgi n lagi... - dah jadi cm kedai runcit kat umah nie.. 
  8. new perfume...wangiii...sy mmg minat perfume silky gurl - g keje lusa, leh pakai perfume baru, hehehe... spray cikit je ye, jgn berlebih2n....;)
  9. baju batik..balik je dari jom heboh, singgah stu tmpt..berkenan dgn satu kain ela tuuu..comel...pe lagi..beli la......leh wat baju raya tis year... - ri tu dh beli stu, ni beli lagi, lama2 smp raya..satu almari penuh dgn baju kurung...haha 
  10. sampai umah, tgk cite hindustan..lawak tol cite tu...kahkah...pastu, letih....titon..Zzzzz
p/s : malas nk upload pic..kat hset...;p ..so, warga johor, singapore,n mana2 je la..jom kte porak porandakan jom heboh...esok masih ade...sy tgk anda semua di kaca tv je la..sila lambai ke kamera yg ade di sana....;P




4 comments:

chenurulhusna said...

hihi..bestnya kak nadia nk pi jom heboh..xpernah pon pi;(

N.N.M.H said...

akk thu msti kamu tk pnh pi..
sbb kwn akk kat umah ni pon dri klate na..
kn gu lepas lau tk silap, wat kat klate..
tpi sush gak kamu nk g sbb study sn..
tkpe2..nti balik mesia, pi la jom heboh..;))

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

sy pun tak pernah p la...
beshnyer dpt jumper artis yek..
^_^

N.N.M.H said...

en kembara kertas kosong..

kalau pg hari ahad lagi rmi selebriti g join.
tpi malas nk g ari add sesak sgt dgn org
cari parking pon sush.
jom la..
heboh2 jom....hehe..;))

MY SAVINGS (: