Friends :)

perihal disaman

  sekadar gambar hiasan

tepat jam 4.00 ptg hari khamis, 22.4.2010
berkejar2 utk mendapatkan kete
sbb nak rushing balik ofis semula
urgent punya hal
tup..tup...
nmpk la stu kertas terselit kat wiper kete
hati berkata : sape lak la selit kertas kat situ
 tgk2....arghhhhh!!!
.................. S.A.M.A.N.................
tak pasal2 kene saman ats kesalahan parking kete tanpa kupon
dah la tk thu situ perlu berkupon, sbb 1 st time g situ
parking lak agak jauh dri tmpt tu
kalau dkt, leh gak lari selamatkan kete dari disaman
huhu...
saman dari majlis perbandaran..
diberi masa 14 hari tuk bayar..
sila byr di alamat berkenaan
haish..melayang cmtu je duit...
dh jadi kan, terima je la
1st pengalaman tu.
selamat lagi kan lesen P sy???.....;(

p/s : pd sape2 yg nk parking kete tu, make sure dlu kene ade kupon ke tak ye....

6 comments:

chenurulhusna said...

kena saman ke kak?ala2..rm 10 je kan kak:P:P

hihihi..lain kali hati2 ya ngn JPJ tu,,kasi taruk gambo kenyit mata kat cermin keta tu..:P

N.N.M.H said...

husna,
aah kene saman...mane rm 1o lak..
rm30 la yang..
rm30 tu lepas belanja kamu tgk wayang 2x..hihi..

bukan jpj, tpi majlis perbandaran...
hope tk de effect pada lesen p akk laaa.;((

Rahika HaliM said...

oo. hau nadia, i pun pernah kena. tapi dgn pak guard U. tapi wat2x bodo jew. tak bayar.

btw, yew, lesen P anda selamat lagi. tu saman bukan sebab2x yang boleh dimarit.

N.N.M.H said...

hye rahika..;)

ye ke camtu?
alhamdulillah risau gak ri tu...
rase down sbb bnda ni je...
thx ye neway..;)

kene dgn pak guard u ke
hihi....
boleh ke tk byr tu rahik?...

Anonymous said...

hehe...rm30 lepas blnje saye mkn mc'd..kak kak deya?huhu...

N.N.M.H said...

oh pae,
ok, nek sem depan, akk belanja mcd...;))

MY SAVINGS (: