Friends :)

Cinderella's Stepsister

I'm too crazy watching this korean drama..;)

here we go..."Cinderella's Stepsister" - 신데렐라 언니

oke, disini sedikit info about this drama :

1) genre drama ni, melodrama + romance
2) cuma 2O episodes je...
3) sedang ditayangkan di KBS world - Astro
4) waktu di tayangkan - setiap wednesday & thursday jam 9.55pm (waktu mesia)
5) siaran ulangan setiap hari ahad - 11.1oam - 1.3opm (ulangan utk 2 episod hari rabu &    
    khamis)
6) main cast: 
    Moon Geun Young as Eun Jo
    Chun Jung Myung as Gi Hun
    Seo Woo as Goo Hyo Sun
    Taecyeon as Jung Woo

          Seo Woo as Goo Hyo Sun       &    Moon Geun Young as Eun Jo

     
    ni pelakon utamanya...agak2 korang la kan..
    yang mana satu "kakak" , yang mana satu "adik"
      yang mana satu "jahat", yang mana satu "baik"
    and yang mana satu "cinderella"??

     ~ untuk mengenali hero2 nya sila tengok di sini ~
    Chun Jung Myung as Gi Hun
    Taecyeon as Jung Woo

    ni lagu yang paling saya sukeee, enjoy!!



    Ye Sung(예성) - It Has To Be You(너 아니면 안돼)

     


    p/s :
    for ur info gak, drama nie baru je selesai espisod 5 di siaran KBS astro sekarang..if i'm not mistaken la...;)...oke, still waitin' for da next episode...kalau nak dunload leh je, rasenya episode 14 dah available sekarang...selamat menonton la ye...ade masa saya story sipnosis drama nie....nie pun curi2 masa je update blog...;(

     
     wanna say SORRY to:
    Adik Husna  - tag2 dari kamu , akk tak sempat wat lagi...rasenya ade 3 tagging kot...ade masa nanti akk wat ye..huhu


    5 comments:

    N.N.M.H said...

    testing...
    oke, husna...
    dah boleh..;PPP

    KEMBARA KERTAS KOSONG said...

    testing2...hehehe
    dimulakan dengan bismillah...hehe:P

    menyemak ja den ni...

    papepun...jeles ar dengan pelakon korea dan jepun...camna dorang boleh berevolusi jadi hensem???hehehe

    lakonan mereka pun mantap..dulu sangat suka layan...sekarang kurang sikitlah...^_^

    N.N.M.H said...

    en kembara,
    haish, siapa la nm kamu sbnr ye..
    mahu sekodeng jap...ehehehe...

    ohooo, sy dlu mmg peminat glr3 korea,
    smpaikan mmber pgl sy, "minah korea"
    adusss...

    but, since study, kureng ckit (padahal layan gak, 2hari abis tgk stu cite...)...hehehe

    tu la, sy jeles juga dgn kehenseman n kecomelan dorg nie...hohoho...

    jom2, kte g korea sn jumpa dorg, tpi nak ke dorg jumpa kte?...hahaha

    KEMBARA KERTAS KOSONG said...

    hehehe....besela tuh...cerita korea...1 jalan cerita mantap...tambah pulak barisan pelakon hebat2...hehe:)

    mana tak miss tonton filem korea...hehe

    okeh2 suruh dorang dtg sini jelah buat tour nak?? hehe

    N.N.M.H said...

    hahaha, suh dorg wat tour ke...
    oke gak tu..
    kte jadi tour guide dorg la...
    amcam?

    ^_^...

    betul tu, lagiii...
    lagu2nyae touching la even tk phm.hehehe...

    MY SAVINGS (: