Friends :)

Testing....1,2,3.......

Assalamualaikum,


Hi everyone! welcome to my belog yang dipenuhi sarang labah2..huhu..tetiba je rasa macam nak kembali berblogging..hopefully 'istiqamah' la ye..Insya Allah...",

Now, macam2 mood yang aku rasa sekarang ni...kecuali mood keje..ngeh2..padahal banyak benda rushing nak submit to bla..bla..bla... tapi alhamdulillah, year 2013 was ended up successfully!! yeah... oleh yang demikian, encik boss bagi la reward percutian dalam negara je... ok la tu..daripada tak ade kan..hehe.... so, ape lagi...mood vacation is on bebeh! nak rehat2, nak lepaking, nak makan byk2, nak sopim2 tanpa keluarkan duit :P , nak pergi spa, ...... and paling sedih last vacation aku dengan budak2 ofis..sob2... nak wat camne kan... huuuuu....Perancangan ALLAH itu lebih baik kan.... :)

So, bak kate orang..sambil menyelam minum air...(walaupun tak pandai berenang tapi nak jugak guna perumpamaan tu)... alang2 kire vacation ni sekali la dengan party bujang aku before aku bergelar ehem2 kepada someone... actually ni kire dengan budak ofis je... belum lagi..budak2 sekolah....budak2 uni..hahaha...banyak pulak rasenya...ngeh2...

oklah, nantikan entry yang lain pulak..aku pun tak sure jari jemari aku ni akan menari-nari di keyboard ni untuk which story....boleh jadi pasal VACATION....WORK LIFE....or WEDDING PREPARATION...hikhikhik.... 

rase so sleepy ni..seharian keluar menyelesaikan misi...alhamdulillah semua lancar untuk hari ini...

Sehingga bertemu kembali ye! 

Wassalam








Pens off,
nadiahalim

No comments:

MY SAVINGS (: